Radio

Arno van Boven werkte jaren als salesmanager voor diverse radiostations, lokaal en regionaal. Wij kunnen u dan ook vrijblijvend adviseren naar de keuze om naast online ook radio- of tv kanalen in te zetten. Zeker op lokaal en regionaal gebied hebben wij de expertise.

Radio bestedingen

Netto radioreclamebestedingen gestegen in eerste helft 2015

Hoewel het medium radio, in de huidige vorm, zijn langste tijd heeft gehad is het nog steeds populair bij reclame- en mediabureaus. De netto radioreclamebestedingen zijn in het eerste kwartaal van 2015 wederom gestegen.

Verandering mediabedrijven

Inzicht in resultaat van iedere euro

Toch ziet men verandering optreden bij landelijke, regionale en lokale bedrijven die inzichtelijk willen hebben wat iedere euro aan marketing heeft opgeleverd. Dit blijft bij radio en tv moeilijk meetbaar terwijl online marketing meer inzichtelijk kan zijn. Momenteel wordt door bedrijven dan ook gekozen voor een marketingmix van offline en online media.

Author Photo

Easy FM

AVB Consultancy is eigenaar van het online radiostation Easy FM voor liefhebbers van soft pop, soul en love ballads. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het station was in 2014 enige tijd te horen op FM. Op dit moment wordt er geen reclame uitgezonden op het station, wel is er ieder uur nieuws te horen.

Er wordt gewerkt aan een social media platform waarbij een verdien-model voor online radio geïntegreerd wordt.

Klanten

Easy FM
Radio Decibel

Als media adviseur zijn er de afgelopen jaren radiocommercials bedacht voor o.a. Winkelcentrum New Babylon, Skihut Scheveningen, Bram Ladage, Robin Mobile, De Uithof, Subway, Pathé Bioscopen, e.v.a. Voor de productie van radiocommercials werken wij samen met diverse studio’s.

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze radio-expert.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Bericht

Contact

U kunt contact opnemen met Arno van Boven Online Media via:
 
© 2016 Arno van Boven Media - Alle rechten voorbehouden